vakantie Thailand thailand vacantie

privégids privegids

nederlandstalig

Nederlandstalig

Thailand thailand Thailand thailand

op maat maatwerk

op maat maatwerk

vakantie Thailand thailand vacantie

privégids privegids

nederlandstalig

Nederlandstalig

Thailand thailand Thailand thailand

op maat maatwerk

op maat maatwerk

vakantie Thailand thailand vacantie

privégids privegids

nederlandstalig

Nederlandstalig

Thailand thailand Thailand thailand

op maat maatwerk

op maat maatwerk

 


Uw reisleider en organisator in Thailand is Worathep Yamapeawan (roepnaam "A" - je spreekt het in het Nederlands uit als “Ee”).

Hij is woonachtig in Bangkok en heeft een vrouw en twee prachtige dochters. In totaal heeft A ruim 3 jaar in het Nederlandse Boxmeer (NBr.) gewoond en daarom spreekt Nederlands (op zijn manier). Dat is even wennen maar het kietelt uw trommelvliezen op prettige wijze.


A (buitengewoon charmant zoals u op de foto kunt zien) is een gediplomeerde gids en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend tijdens zijn werkzaamheden gedurende ruim 15 jaar voor diverse Nederlandse en Belgische reisbureaus (o.a. Kras-Stervakanties, Sunrise, Holland International, Arke, De Blauwe Vogel en Fox - als "Bill" ging en gaat hij daarbij door het leven). Het kan dus kloppen, dat hij u bekend voorkomt. Daarnaast organiseerde hij regelmatig op verzoek op kleine schaal rondreizen op maat. Gezien de positieve ervaringen hiermee, verschuift A het accent in de richting van de rondreis op kleine schaal. Flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt.

U kunt uw eigen invulling geven aan een rondreis door Thailand, zowel vooraf als tijdens uw vakantie.


A is één van de slechts 7 Nederlands sprekende Thaise gidsen.

 

Belangrijk!

Wij bieden als organisatie ALLEEN een TOTAALPAKKET aan. Dus: begeleiding door privégids, transport/transfers, accommodatie en activiteiten en dat vaak in combinatie met de maaltijden.

Het enige dat u zelf boekt is de ticket naar Bangkok v.v.

U kunt bij ons dus NIET terecht voor “dagtochtjes” of reisadviezen.


NB: Wel is het mogelijk om alleen in Bangkok een activiteitenpakket samen te stellen als u daar zelf de acommodatie al geboekt hebt.


INDICATIE: Voor 2 personen moet je bij een echt luxe vakantie van 3 weken (gids, tickets, accommodatie, eten, transfers en activiteiten)  rekenen op een totaalbedrag van rond de 7000 Euro.

Naarmate de “groep” groter wordt, worden de kosten per persoon lager.


Zie ook www.thaiqualityvacations.com

Met A als gids zijn drie dingen gegarandeerd: sfeer, humor en kennis van zijn land en haar cultuur, religie en natuur.
Oh ja, vraag nooit: " Wat?", want dan krijgt u van A steevast het antwoord: "Wat is een tempel"!

Voor meer informatie over beschikbaarheid, prijzen en programma''s kunt u altijd een e-mail sturen. Vermeld alstublieft het aantal personen en de periode van de reis die u eventueel wilt gaan maken. Wij voorzien u graag van alle informatie en maken zo u wilt ook graag een persoonlijke afspraak.

Huishoudelijke mededelingen

De prijzen die op deze site vermeld staan, gelden tot een minimale wisselkoers van 42 Baht per Euro. Indien de koers lager is, dan wordt de prijs in Euro’s verhoogd met hetzelfde percentage als dat de koers (ten tijde van de definitieve boeking) van de Euro lager was dan het minimum van 42 Baht.


Oh ja; aan alle gele tekst is een internetlink gekoppeld. Om deze te activeren dient u op de gele tekst te klikken.

Door op 
    te klikken keert u terug naar een vorige pagina of het hoofdmenu.


Deze site heeft niet zomaar een zwarte achtergrond. Voornaamste reden is dat het opbouwen van een donker scherm veel minder energie kost. Wij kunnen met recht zeggen dat onze site milieuvriendelijk(er) is.